D I N E R K A A R T |
|
|
|
T A P A S P A R A D E PLANK V/D CHEF: Proeverij per 2 personen Briochebrood met gerookte entrecote, crostini met huisgerookte zalm, klein kopje romige mosterdsoep, gehaktballetje met satésaus, loempia van eend en pulled chicken met gekonfijte sjalotjes €17,00 per persoon |
|
|
|
|
|
KIES EEN WILLEKEURIG VOOR- EN HOOFDGERECHT €23,50 per persoon |
|
|
|
|
|
Brood plankje
|
|
|
Plukbrood |
|
€ 3,50 |
met o.a. mosterdboter en aioli |
|
|
|
|
|
VOORGERECHTEN |
|
|
Taco met pulled chicken, gegrilde jalapeno en tomatensalsa |
|
€ 7,50 |
Dun gesneden kalfsfilet met hazelnoten en roomkaas, geserveerd met zoetzure salade van champignons en komkommer met een loempia van voorjaarsgroente |
|
€ 8,90 |
Bombe van gerookte entrecote, gevuld met knapperige salade en rauwkost met Aceto Balsamico mayonaise |
|
€ 8,90 |
Tartaar van huisgerookte zalm met lente-ui, cornichon, gegrilde venkel en kwartelei |
|
€ 8,90 |
Gebakken mulfilet op een frisse salade met wasabi kletskop |
|
€ 7,50 |
Vegatarisch: |
|
|
Strudel van groene asperge met gebakken geitenkaas en mosterdsaus |
|
€ 7,90 |
Spinazie ricotta-quiche met cashew-noten-crumble |
|
€ 7,20 |
|
|
|
SOEPEN |
|
|
Tomaten, zoete paprikasoep |
|
€ 5,50 |
|
|
|
Mosterdsoep van Zaanse mosterd met geitenkaas crostini's |
|
€ 5,50 |
|
|
|
Soep 'uit eigen terrine' (zie ons krijtbord) |
|
€ 5,80 |
|
|
|
HOOFDGERECHTEN VLEES |
|
|
Oersteak (bavette), Bestoken met tijm, rozemarijn en knoflook |
|
€ 17,50 |
met 'Beurre café de Paris' saus |
|
|
Kalfsribeye, gegrild met geglaceerde sjalotjes en gekonfijte verse gember |
|
€ 18,90 |
Lamsrumpsteak, gebakken met Aceto Balsamico en honing |
|
€ 18,50 |
Kogelbiefstuk, gegrild met rode wijnsaus |
|
€ 18,50 |
Beef burger XXL |
|
€ 15,50 |
Burger van 100% rundvlees op focaccia brood met huis gemaakte hamburgersaus, frietjes en gemengde salade |
|
|
Saté |
|
€ 15,50 |
Spies van kipfilet of varkenshaas met pittige pindasaus, frietjes, frisse gemengde salade en kroepoek |
|
|
|
|
|
HOOFDGERECHTEN VIS |
|
|
Scholfilet, in roomboter gebakken met knoflook en venkelsaus |
|
€ 16,50 |
|
|
|
Forelfilet, Op basilicum-korst gebakken met hoisinsaus |
|
€ 16,90 |
|
|
|
Visschotel, wekelijks wisselende visschotel (zie ons krijtbord) |
|
€ 17,50 |
|
|
|
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH |
|
|
Tagliatelle met gegrilde courgette, aubergine, paprika en sesam |
|
€ 16,50 |
geserveerd met een saus van roomkaas en gedroogde tomaten |
|
|
Bladerdeeg gevuld met vegetarische Stroganoff, |
|
€ 16,50 |
gegrilde venkel, tomaat en puree van zoete aardappel |
|
|
*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passend groente- en aardappelgarnituur |
|
|
|
|
|
VOOR DE KLEINTJES MET VERRASSING |
|
|
Kinderplate frikandel of kroket* |
|
€ 8,10 |
Geserveerd met frietjes, appelmoes en mayo |
|
|
Kindersaté |
|
€ 8,80 |
Kleine kipsaté geserveerde met frietjes, aapelmoes en mayo |
|
|
Kinderpuntzak* |
|
€ 6,80 |
Frietjes met mayo en 1x bitterbal, 1 x kipnugget, 1 x mini-frikandel en spekkabel |
|
|
Poffertjes* |
|
€ 5,70 |
(12 stuks) met poedersuiker en roomboter |
|
|
*Speciaal voor de kleintjes: Bordje bijna leeg, dan iets leuks uitzoeken uit de mand bij de bar |
|
|
|
|
|
|
NAGERECHTEN |
|
|
Witte chocoladeflan |
|
€ 6,90 |
Met frambozen gelei en frambozen sorbetijs |
|
|
Basilicumkletskop |
|
€ 6,90 |
Met duindoorn sorbetijs en gepofte wilde rijst |
|
|
Strudel |
|
€ 6,90 |
van spicy-ananas met Haagse-hopjes-roomijs |
|
|
Coupe Dame advocaat |
|
€ 6,90 |
vanille roomijs met Zwarte Kip advocaat, warme chocoladesaus en slagroom |
|
|
Café glacé |
|
€ 6,90 |
met koude koffie, vanille roomijs, karamelsaus en slagroom |
|
|
Sorbet |
|
€ 6,90 |
van frambozen sorbetijs, vers fruit, vruchtensaus en slagroom |
|
|
Kleintje toe
|
|
€ 4,80 |
vanille-roomijs met slagroom |
|
|
|
|
|
TOETJE VOOR DE KLEINTJES |
|
|
Kinderclown |
|
€ 2,95 |
kinderclowntje van vanille-roomijs met smarties |
|
|
|
|
|
---Of iets lekkers uitzoeken uit de ijskar--- |
|
|