Buffetten
Wij hebben voor u de volgende buffetten geselecteerd
Deze buffetten zijn beschikbaar vanaf 20 personen
**********************************************************************
Buffet Populair
Soep:
Tomatengroentesoep met vers gebakken stokbrood en kruidenboter
Koude gerechten:
Aardappelsalade met dungesneden beenham
Zalmsalade aangekleed met diverse vissoorten
Ceasar salade: groene salade met krokante bacon, kip en croutons
Italiaanse salade: rauwkostsalade met salami en hamreepjes
Stokbrood met room- en kruidenboter
Warme gerechten:
Kipsaté met pittige pindasaus
Krokant gebakken kibbeling met remouladesaus
Ovenaardappels en roerbakgroente
**********************************************************************
Buffet De Waag
Soep:
Runderbouillon in glas met tomaat en geparfumeerd met madeira
Koude gerechten:
Waldorfsalade ven selderij en walnoten
Gemengde groene salade met tonijn en verse kruiden
Zalmsalade met gerookte vis: o.a. zalm, makreel en beekforel
Italiaanse salade met diverse tapas
Assortiment luxe broden o.a. zuurdesem, meergranen en boerenbrood met room- en kruidenboter
Warme gerechten:
Hete kip uit de wok met teri jakisaus
Chipolata sausijsjes
Groente quiche van het seizoen
Ovenaardappels
**********************************************************************
Europa buffet
Soep:
Soljanka, Oost-europese maaltijdsoep met pita en Turksbrood
Koude gerechten:
Toscaanse salade 'fruit de mer' met paprika, ui, artisjok en tuinkruiden
Ardennerham met honingzoete meloen
Spaanse Pollo salade bestaande uit kip, aardappel, ui en kruiden
Frans plat de charcuterie (plateau van fijne vleeswaren)
Noorse gerookte zalm en garnalenschotel
Hollandse haring met uitjes en zuur
Warme gerechten:
Draadjesvlees (suddervlees)
Griekse gehaktballetjes met mint en dille
Hongaarse rijstschotel
Tartiflette (aardappelgratin met spek, ui en reblochon)
**********************************************************************
Klompenbuffet
Soep:
Verse kalfsbouillon met kerrie sabayon geserveerd in een glas.
Koude gerechten:
Rundercarpaccio met oude Alkmaarschaafsel
Vitello tonato (kalfsfilet met tonijn mayonaise)
Zeespiegel: Gepocheerde, gerookte en gemarineerde zalm, beekforel en pepermakreel, verse haring met uitjes en zuur
Vleeswarenplank: Gebraden fricandeau, beenham paté, lamskoteletjes en gevulde eieren
Kaasplateau: Brie, Port Salut en Gorgonzola
Salade Caprese: tomaat, mozzarella en basillicum
Salade di Parma: paprika, kidney beans, komkommer, ui en Parmaham
Kerriesalade met aardappel, appel en vers gebrande noten
Warme gerechten:
Entrocôte aan het spit gebraden en aan het buffet gesneden met een rijke kruidenbotersaus
Varkensoesters, gegrild met cognacsaus
Ossobucco (Gestoofde kalfschenkel)
Gegrilde botervis met kreeftensaus
Ovenaardappels op provençaalse wijze en roergebakken groenten
**********************************************************************
U kunt uw buffet nog uit breiden met:
Omelette Siberiènne (roomijs bedekt met dunne plakjes cake, schuim en likeur. Dit geheel wordt geflambeerd aan het buffet.)
|
|
Uitgebreid dessertbuffet met diverse taarten, mousses, bavaroises, ijs en vruchtensalade |
|
IJs(bruids)taarten v.a. IJssculpturen op aanvraag |
|
Vanilleroomijs met warme chocoladesaus of rode vruchtensaus |
|