MOEDERDAGDINER |

|
Live cooking |
|
|
Plankje met vers afgebakken brood |
met room- en kruidenboter |
*** |
Voorgerechtenparade op etaigere met: |
Gemengde groene salade |
Taartje van ricotta met warme spinazie |
Rundercarpaccio met wasabi-mayonaise |
Klein kopje aspergesoep met gamba |
Canapé met tartaar van zalm |
Klein kopje krachtige lamsbouillon |
*** |
Hoofdgerechten (geserveerd) |
Rundersteak van de grill bereid, met rode wijn saus |
en geglaceerde sjolotjes |
-of- |
Zeebaarsfilet op de huid gebakken |
met marmelade van tomaat |
|
Garrnituur: aardappelwedges uit de oven |
seizoensgroenten en verse Hollandse asperges |
*** |
Dessert |
Huisgemaakte cheesecake |
met frambozencoulis |
|
Prijs per persoon € 25,00 |
|
|